Fotograf: Robin Skjoldborg

Press images

Aktuell med: Våga missa!

Svend Brinkmann är professor i allmän psykologi och kvalitativa metoder vid Aalborg universitet i Danmark. Han är 39 år gammal och har tidigare givit ut ett flertal akademiska böcker. Stå fast är hans första populärvetenskapliga bok, som blivit en bästsäljare som fått stor uppmärksamhet i Danmark och Norge. Han gästade bland annat Skavlan i februari 2015.

Hösten 2015 tilldelades Svend Brinkmann DR:s prestigefulla pris, Rosenkjærprisen. Priset om 50 000 kronor utdelas årligen till en kulturperson eller vetenskapsman som har förmått förmedla ett svårtillgängligt vetenskapligt ämne.

Läs mer Dölj
219 kr Bok - Flexband
Utgiven: september 2018
209 kr Bok - Flexband
Utgiven: september 2017
225 kr Bok - Flexband
Utgiven: oktober 2015
Våga missa!
”Vinterns klokbok.” ”Lite så farmors-kärv är Svend Brinkmanns nya bok Våga missa som handlar om att vi i vår nutida västerländska kultur blivit så rädda för att missa saker att vi riskerar att missa själva livet.”
Tara
Stå fast
"Sluta ändra på dig"
www.duochjobbet.se
Stå fast
"Det finns något lättande och klokt över resonemanget." /Chef
Stå fast
"Gamla tänkare hjälper dig bromsa när livet skenar" "– Det är en gåta att välfungerande samhällen som Sverige och Danmark har så hög förekomst av människor som känner stress, blir utbrända, är deprimerade och har ångest. Utvecklingstvånget är inte psykiskt bärkraftigt, det finns en gräns för hur mycket vi klarar av."
www.sydsvenskan.se

NYHETER

Nya ljudböcker hos Storytel – januari och februari 2019

Nu finns bland annat massor av feelgood från favoriten Marita Conlon-McKenna som ljudböcker hos streamingtjänsterna. Här är de senaste nyheterna!

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.