Fotograf: Eva Hildén Smith

Press images

Aktuell med: Kokkonst för livsnjutare

Gunilla Kinn Blom är frilansjournalist och har skrivit om mat, dryck och restaurangliv runtom i världen i flera publikationer, bland annat var hon under tio år krönikör i magasinet Gourmet.

Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing". Boken innehåller – förutom texter och recept av Edward och Gunilla – fotografier av Eva Hildén-Smith. Boken är formgiven av Pär Wickholm.

Läs mer Dölj
240 kr Bok - Halvklotband
Utgiven: september 2015

SENASTE RECENSIONERNA

Kokkonst för livsnjutare
"Här bjuds bra råvaror och ett kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter." /Hus & Hem
Kokkonst för livsnjutare
"Recepten är genuina." Betyg: 4 /Borlänge Tidning "Edward Blom har gjort det igen - skapat en underbar och högst personlig kokbok. Den här gången tillsammans med sin fru Gunilla."

NYHETER

Fem frågor till Edward Blom och Gunilla Kinn Blom

Hur långt tillbaka sträcker sig ert intresse för mat och matlagning?Edward: Jag älskade mat redan som spädbarn. Redan som fem–sexåring fick jag vara med i köket, i alla fall när pappa lagade maten, och när jag gick i mellanstadiet slängde jag ofta ut alla andra och tog helt ansvar för m...

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.