Fotograf: Tom Wall

Press images

Aktuell med: Stora boken om fermentering Hemsida: www.surtantens.se/

Jenny "Surtanten" Neikell är mathantverkaren som lever och andas mikroorganismer. Efter att i flera år ha drivit en framgångsrik syrningsfabrik under namnet Surtantens syrade, arbetar hon nu heltid som föreläsare, författare och fermenteringskonsult med uppdrag inom både näringslivet, akademin och det offentliga. Jenny Neikell är en flitigt anlitad utbildare och har hållit hundratals föreläsningar och kurser, både i Sverige och utomlands. De tidigare böckerna Fermentera och Fermentera 2.0 har båda blivit internationellt prisbelönta och banade väg för fermenteringsvågen i Sverige.

Läs mer Dölj
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2020
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2016

NYHETER

Plura, Lotta Kühlhorn och Lilla Ego kan få prestigefyllt pris

Hela åtta Norstedtstitlar nominerade till Gourmand Awards 2017. 

Sima Korenivski

Storslam för Norstedts i prisutdelningen Årets Svenska Måltidslitteratur 2016

I går delades priserna för Årets Svenska Måltidslitteratur ut och bland de som kammade hem priser finns hela sju titlar från Norstedts. Ett stort grattis till alla författare!

David Back
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.