Fotograf: Céline Barwich

Aktuell med: Tripprapporter

Tone Schunnesson, född 1988, har gått på Biskops Arnös författarskola och läser nu filosofi på Södertörns högskola i Stockholm. Tripprapporter är hennes debut.

Tripprapporter
"Det är en driven, lyckad debut, formsäker och drabbande - en skildring av skenande missbruk och ensamhet, om självförbrännande, självförhärligande trasighet och om skrivandet som kanske en möjlig väg ut."
sverigesradio.se
Tripprapporter
"Tone Schunnesson gör något storartat" "Ingen mening är fri från synd, varje stavelse är vacker /.../ ”Tripprapporter” visar på ett skrivande som jag hoppas och tror kommer att inspirera en ny generation av kvinnliga författare till att vara allting samtidigt. Smutsiga, vackra och arga på samhället istället för på sig själva."Elina Pahnke
www.sydsvenskan.se
Tripprapporter
"Den är en härligt otuktig liten roman i hög hastighet, on the road men ändå stillstående i sin tröstlösa längtan och alla sina flyktförsök."
www.expressen.se
Tripprapporter
"Texten är skriven utan säkerhetsbälte och safe-word, kanske med livet som insats. Den är humoristisk, lyrisk, hårdkokt, exhibitionistisk och poetisk."
www.aftonbladet.se

KALENDARIUM

lördag 18 mars 2017

Tone Schunnesson på Vasa Littfest 2017

Tone Schunnesson besöker Vasa Littfest för att tala om sin roman Tripprapporter

fredag 17 mars 2017

Tone Schunnesson i samtal med Leslie Jamison i Umeå

Empati, beroende och kvinnligt lidande. Dessa ämnen kretsar amerikanska författaren Leslie Jamison kring. Ständigt med utgångspunkt i sina egna erfarenheter. Hon samtalar med Tone Schunnesson. Samtalet hålls på engelska.

NYHETER

Tone Schunnesson nominerad till Borås Tidnings debutantpris 2017

”För en roman som är ett kraftfullt försvarstal för olyckan och ensamheten, narkotiska preparat och det kvinnliga oberoendet”.

Foto: Céline Barwich

Tre frågor till Tone Schunnesson som är nominerad till Nöjesguidens Stockholmspris

"Den ägde till och med Lars Noréns dagböcker" står det i Tone Schunnessons nominering till Nöjesguidens Stockholmspriset 2016. Vi haffade årets mest omsusade debutant för att säga grattis!

Foto: Foto: Céline Barwich
178 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2016

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår