Fotograf: Göran Segeholm

Aktuell med: Båt 370

Mattias Beijmo arbetar sedan 1999 med analys och strategi för icke-vinstdrivande organisationer i Sverige och Europa. Han är en av Sveriges flitigast anlitade talare inom området, och slutför sina studier på doktorandnivå inom Internationella Relationer vid Freie Universität i Berlin. Han har ansvarat för många större förändrings- och utvecklingsprojekt för såväl myndigheter som biståndsorganisationer, men även arbetat operativt med flyktingarnas situation i Grekland och Turkiet.

KALENDARIUM

onsdag 05 april 2017

Annah Björk och Mattias Beijmo föreläser på Tekniska museet

Båt 370 - Döden på Medelhavet är ett skrämmande reportage inifrån Turkiet om vad som hände människorna på båt 370, om svek och medmänsklighetens gränser. Eventet görs med anledning av museets pågående utställning I´m Alive - mobil teknik på liv och död som diskuterar livsviktig teknik för människor på flykt.

torsdag 20 april 2017

Båt 370 och Andrum – författarsamtal på Stadsbiblioteket

Annah Björk och Mattias Beijmo berättar historien om flyktingsbåten som visade sig vara ett massmord med politiska förtecken på Medelhavet och Viktor Banke skildrar människorna som flyr och deras första kontakt med Sverige.

måndag 22 maj 2017

NYHETER

”Syriska barnarbetare tvingas sy fejkade flytvästar åt syriska barn”

Annah Björk och Mattias Beijmo har skrivit Båt 370: Döden på Medelhavet, ett skrämmande reportage om ett massmord med politiska förtecken. 

Foto: Annah Björk och Mattias Beijmo

I vår kommer två böcker som behandlar flyktingfrågan

I vår ger Norstedts ut två böcker som behandlar vår tids stora samhällsutmaning: den flyktingkris som präglar Europa. Viktor Banke skildrar människorna som flyr och deras kontakt med myndigheterna i Sverige och Annah Björk och Mattias Beijmo berättar om ett massmord med politiska förtecken.

Foto: Göran Segeholm och Susanne Kindt
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2017

UTGIVNING

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.