Fotograf: Meddi Kabirzadeh

Press images

Aktuell med: Stark genom klimakteriet

Monika Björn har arbetat med träning på heltid i över 20 år, både i Sverige och internationellt. Hon är idag entreprenör inom träning och hälsa. bl.a. som delägare i hot yoga-formen Hot MOJO, som finns på 20 träningsanläggningar runt om i landet, och som en av upphovskvinnorna till Yoga for athletes-klassen på Sats (finns på över 80 Satsanläggningar i Norden) och utvecklas vidare under året. Hon är delägare i PT-studion Linnégatan Fem i Göteborg och tränar både motionärer och elitidrottare. Hon har skrivit om träning i bl.a. NLY Magazone, på Sportamore.se och i Apotekets kundtidning.

I slutet av 90-talet och i början av 00-talet introducerade hon spinningen i Sverige och i stora delar av världen, och tog samtidigt en fil kand i idrottsvetenskap och psykologi. Monika har praktiserat yoga sedan 1998 och har varit aktiv yogalärare sedan året därpå. Hon är utbildad i ett flertal yogaformer och fortsätter årligen att vidareutbilda sig. Hon har även praktiska utbildningar i CrossFit och funktionell träning och är utbildad livscoach. 

Idag tränar Monika löpning, olympisk tyngdlyftning, calisthenics, kampsport och yoga. Hon har tidigare i livet ägnar sig åt fotboll och dans och många olika lopp: Vätternrundan, Vasaloppet, Lidingöloppet, tvådagars multisporttävlingar och Göteborgsvarvet.

Läs mer Dölj
169 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2018
79 kr Bok - Flexband
Utgiven: augusti 2018
212 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2017

NYHETER

Gå stark genom klimakteriet

Författaren och träningsexperten Monika Björn skriver i sin nya bok om hur vi själva kan påverka vårt välmående – och underlätta en tuff period i livet.

Foto: Meddi Kabirzadeh

Monika Björns bästa tips för att komma igång med 2017

Nytt år betyder ofta löften om ändrad livsstil. Kanske tänker man börja träna, sluta äta något mindre bra eller lägga av helt med en dålig last. Oavsett vad det handlar om gäller det att ha ett rimligt mål.

Meddi Kabirzadeh
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.