Oscar Arrsjö är ett omtyckt ansikte från TV4:s Nyhetsmorgon där han medverkar som stilexpert och ger tips till män som vill klä sig manligt, snyggt och stilrent. I över tio års tid har Oscar verkar i navet av svenskt herrmode som chefredaktör, entreprenör och modeexpert i radio, magasin, tv och dagstidningar. Han var först i Sverige med att starta ett renodlat modemagasin för män och driver också en egen webbshop. Oscar har en stadig plats på den årliga listan över svenskt herrmodes 100 största makthavare.

Läs mer Dölj
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: oktober 2017

SENASTE RECENSIONERNA

Klä dig för framgång med Oscar Arrsjö
”Om du bara köper en bok om klädanvisningar detta år så låt det bli den svenska stil­experten Oscar Arrsjös nyutkomna stilbibel Klä dig för framgång. Arrsjö skriver helt enkelt underhållande, lättfattligt och med hög igenkänningsfaktor.”
Affärsmagasinet Forum

NYHETER

Klädda för framgång – ”Så hjälpte Oscar Arrsjö oss!”

Modeexperten Oscar Arrsjö berättar i sin nya bok hur du når dina mål, med hjälp av det du har på dig. Vi har träffat tre killar som han guidat i modedjungeln.

Foto: kajsacharlotta.se
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.