Fotograf: Göran Segeholm

Aktuell med: Har jag en dålig dag kanske någon dör

Christian Unge, född 1972, arbetar som överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Han är specialist i internmedicin. Till vardags driver han podcasten Ronden tillsammans med två läkarvänner. I Ronden avhandlas medicinska ämnen, högt och lågt, för ca 20 000 lyssnare per avsnitt. Unge har även givit ut tre deckare.

Läs mer Dölj

KALENDARIUM

onsdag 28 mars 2018

Storytel bjuder in till bokfrukost med Robert Laul och Christian Unge

Robert Laul är elitfotbollsspelaren som kom att sadla om till sportjournalist. I vår debuterar han med självbiografin Alkisbarn, där han öppet och insiktsfullt beskriver hur beroenden och psykiska sjukdomar har vandrat genom generationer i hans släkt.
Christian Unge, överläkare och författare, vänder även han blicken mot sig själv. I boken Har jag en dålig dag kanske någon dör granskar han sina misstag som läkare på ett utlämnande och okonstlat sätt, samtidigt som han pekar på systemfel inom vården.
Kl 8, Norstedts café på Riddarholmen
Arrangör: Storytel

NYHETER

”Hennes sista dygn i livet hade blivit värdigare”

I sin bok Har jag en dålig dag kanske någon dör skriver läkaren Christian Unge om en sjukvård utan marginaler. Läs ett kapitel ur boken här.

Foto: Göran Segeholm
185 kr Bok - Inbunden
Utgiven: februari 2018

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.