Kate Davies

Foto: Idil Sukan

Utforska författaren

Kate Davies är redaktör för sakprosa och bilderböcker på Wide Eyed Editions och Frances Lincoln Children's Books, och skriver även barnböcker själv, för bland annat Scholastic och Harper Collins US. Hon är en av grundarna av Pride in Publishing (PiP), ett nystartat hbtq-förlagsnätverk. Hon bor i Leytonstone i England med sin fru.

Utgivning

Om boken

"Årets roligaste bok? Definitivt den mest oanständiga ..." iPaper

Möt Julia. Hon har inte haft sex på tre år. När hon äntligen tar tag i problemet och bryter sig ur sitt ofrivilliga celibat blir resultatet ett otroligt misslyckat one night stand. Aldrig mer, tänker Julia. Det vill säga, tills hon kommer på att det kanske finns en anledning till hennes obefintliga sexliv. Män kanske inte är något för henne.

Julia kastar sig huvudstupa in i Londons hbtq-värld och det dröjer inte länge innan hon blir stormigt förälskad i en kvinna, Sam. Sexlivet är hett, intensivt och passionerat, och de kan inte få nog av varandra. När Julias bästa vän Alice påpekar att Julia hela tiden viker sig för Sams vilja blir hon upprörd. För första gången i sitt liv är Julia förälskad. Vad spelar det då för roll om hon tvingas utmana sina egna gränser gång på gång?

YTTERST ORIGINELL OCH HYSTERISKT ROLIG. - THE TIMES

OFÖRSTÄLLD, SEXIG, STARK OCH SMART. - GUARDIAN

EN ROM-COM OM VIKTEN AV ATT LÄRA KÄNNA DIG SJÄLV. - KIRKUS REVIEWS

Läs mer

Kate Davies

På djupet

Nyheter

Foto: Spencer Ostrander, Isak Hoffmeyer

26 augusti 2019

Stora utländska författarnamn på årets bokmässa

Nyheter