Aktuell med: Resenärerna

Regina Porter är nyutexaminerad från Iowa Writers' Workshop och har tidigare främst verkat som dramatiker. Hon har bland annat skrivit pjäser för olika amerikanska teatrar, däribland the Joseph Papp Theatre, men även skrivit filmmanus. Hennes skönlitterära alster har publicerats i bl. a The Harvard Review. Porter är född i Savannah, Georgia, men är bosatt i Brooklyn, New York. Resenärerna är Porters romandebut. 

Läs mer Dölj
59 kr Bok - Pocket
Utgiven: september 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Resenärerna
”En drabbande roman … Resenärerna bildar en praktisk och filosofisk karta kring hur våra liv påverkas av vår uppväxt – och hur olika beslut kan öppna helt olika dörrar, även om vi aldrig helt kan fly från vår bakgrund.”,
Resenärerna
”Porter koncentrerar sin berättelse till de ögonblick i personernas liv då möjligheter går förlorade. Rätten att söka lycka är inskriven i den amerikanska konstitutionen, men förhållandena är inte gynnsamma, vare sig för lycka eller för romaner av den gamla sorten: den som vill skildra en trasig värld väljer en brusten form. Och Regina Porter visar att det inte behöver bli mindre engagerande för det.”
Resenärerna
”Imponerande och prövande debutroman ...en stor, udda berättelse om Amerika, eller om människor.”
Värmlands Folkblad

NYHETER

Norstedts bokcirkel: Resenärerna av Regina Porter

Författarens debutroman är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till Obamas första år som president. Här bjuder vi på frågor till bokcirkeln.

Regina Porters debutroman lovordas av kritikerna

Resenärerna är en svepande släktkrönika från amerikanskt 50-tal till Obamas första år.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.