Fotograf: Magnus Liam Karlsson

Press images

Aktuell med: Det sista livet

Peter Mohlin och Peter Nyström växte upp tillsammans i Åmål och skrev sin första deckare som tioåringar. Efter att på skilda håll ha jobbat professionellt med dramatisk respektive redaktionell text bestämde de sig för att ta upp tråden från mellanstadiet och skriva en kriminalroman. Det sista livet är deras debutroman.

Läs mer Dölj
189 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Det sista livet
”... en riktigt, riktigt bra thriller. Peter Mohlin och Peter Nyström är en författarduo med en berättarförmåga bortom det vanliga och boken slutar i en riktigt läskig cliffhanger. ”
Det sista livet
”En ny svensk författarduo håller på att erövra den stora deckarmarknaden. Lägg namnen Mohlin & Nyström på minnet. Jag tror att vi lär höra talas om de två herrarna framöver.” ”Det sista livet är en mångfacetterad spänningsroman, den första i en tänkt serie om FBI-agenten John Adderley. Det här är en smart, tempofylld och genomtänkt deckare med en utmärkt gestaltning och mustiga miljöer.” Agneta Norrgård, P4 Västernorrland

NYHETER

Manlig vänskap ledde till deckardebut

De har känt varandra sedan första klass. För åtta år sedan bestämde Peter Mohlin och Peter Nyström sig för att ta tag i barndomsdrömmen och skriva en spänningsroman. Resultatet, Det sista livet, har onekligen fallit väl ut.

Foto: Magnus Liam Karlsson

Ny thillerserie i Värmlands-miljö

I nya deckarduon Mohlin & Nyströms uppmärksammade debut Det sista livet börjar en före detta FBI-infiltratör på polisens cold case-grupp i Karlstad. Själva växte författarna upp i Åmål sju mil därifrån.

Startskottet för ny stark spänningsserie!

I nya deckarduon Mohlin & Nyströms debut börjar en före detta FBI-infiltratör på polisens cold case-grupp i Karlstad. Det är drivet, tempofyllt och överraskande — med psykologiskt djup. Den första boken i serien har redan sålts till elva språk.

Foto: Magnus Liam Karlsson
Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.