Fotograf: Sanna Lindberg

Press images

Aktuell med: Zero waste i köket

Karin Bohlin fick matintresset hemifrån men det tog fart på riktigt först efter tonåren i en köksträdgård och rullade på via kött, ost och fisk i stans bästa matkvarter. Sedan dess har hon arbetat med allt närliggande som styling, matlagningskurser och middagar till små och stora sällskap. Karin har varit med och producerat ett gäng kokböcker, lagar och skriver om mat för tidningar och har en förkärlek till mat som alla gillar och kan laga, till vardag eller fest.

Läs mer Dölj
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.