Fotograf: Martin Schoeller

Press images

Aktuell med: Tystnadskontraktet

Jodi Kantor och Megan Twohey är grävande reportrar på New York Times. Kantor har fokuserat på arbetsmiljörelaterade ämnen i sitt skrivande, i synnerhet jämställdhetsfrågor, och har täckt två presidentvalskampanjer. Hon har också skrivit boken The Obamas. Twohey skriver i huvudsak om frågor som rör kvinnor och barn, och var 2014, under sin tid på Reuters, finalist för Pulitzerpriset. Ett pris som hon och Kantor vann 2018 för sitt arbete med Weinstein-storyn.

Läs mer Dölj
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2020

SENASTE RECENSIONERNA

Tystnadskontraktet
”Tystnadskontraktet beskriver det metodiska, journalistiska arbete som banade väg för detta kollektiva, psykologiska paradigmskifte, och visar samtidigt på den samlade möda som ligger bakom varje formulering i god, grävande journalistik. Ett i båda avseenden angeläget stycke samtidshistoria.”

NYHETER

De fällde Weinstein – och startade metoo

The New York Times-reportrarna Jodi Kantor och Megan Twoheys reportage fick filmmogulen på fall – och startade en global rörelse. Nu släpps Tystnadskontraktet äntligen på svenska.

Se fler nyheter

Utgivning

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.