Aktuell med: Fermentera 2.0 Hemsida: http://www.surtantens.se/

Fotograf: David Back

Jenny Neikell är folkhälsovetaren och projektledaren som bytte bana och återvände till sina syrliga rötter. Idag driver hon företaget Surtantens syrade som tillverkar mjölksyrade, ekologiska grönsaker som säljs till restauranger och butiker. Jenny Neikell erbjuder även inspirerande föreläsningar, workshops och utbildningar inom mjölksyrning och fermentering.

KALENDARIUM

måndag 22 oktober 2018

Kokbokskväll med Tuvessonskan och Surtanten

Möt Julia Tuvesson och Jenny Neikell, aktuella med böckerna Plåtmat och Fermentera 2.0.

Akademibokhandeln Gleerups i Lund kl 18:00.

NYHETER

Plura, Lotta Kühlhorn och Lilla Ego kan få prestigefyllt pris

Hela åtta Norstedtstitlar nominerade till Gourmand Awards 2017. 

Sima Korenivski

Storslam för Norstedts i prisutdelningen Årets Svenska Måltidslitteratur 2016

I går delades priserna för Årets Svenska Måltidslitteratur ut och bland de som kammade hem priser finns hela sju titlar från Norstedts. Ett stort grattis till alla författare!

David Back