Aktuell med: Gröna fingrar sökes

Fotograf: Göran Segeholm

Annika Estassy föddes 1962 i Nice och växte upp i Senegal och Frankrike tills hon som trettonåring hamnade i Ljusdal i Hälsingland. Idag bor Annika i Stockholm, tillbringar helgerna i Roslagens skärgård och planerar husbygge i Sydfrankrike. I många år arbetade hon inom filmbranschen men är numera verksam som chef på Studieförbundet Vuxenskolan.

Med Alla dessa hemligheter avslutar Annika Estassy den fristående trilogi hon inledde med Solviken och fortsatte med Croissants till frukost. Vi får träffa Marie, Niklas, Gabriel och Cecilia i den lilla sydfranska byn Sainte-Marie-sur-Mer en sista gång.

NYHETER

Stina Stoor, Annika Estassy och Sara Larsson nominerade till Studieförbundet Vuxenskolans författarpris 2016

Stina Stoor, Annika Estassy och Sara Larsson är tre av tio författare som nominerats till Studieförbundet Vuxenskolans författarpris i år. Vinnaren presenteras i anslutning till bokmässan i september.

Nasti Roos/Göran Segeholm/Anna Ledin Wiren

Fyra frågor till Annika Estassy

Huvudpersonen i din nya roman Alla dessa hemligheter heter Louise Sörenstam och är en medelålders kvinna som går igenom en dramatisk fas av sitt liv, berätta! – Man skulle kunna beskriva Louise som oförlöst, en kvinna som livet, på ytan, behandlat v&...

Göran Segeholm