Villebråd

"Deckare är den är som bäst" Gästriklands Tidning

"Villebråd är fantastiskt spännande och varje kapitel avslutas på ett sätt som det omöjligt att lägga den ifrån sig. Det här är definitivt en bok som gör att man "stjäl" till sig lässtunder när som helst på dagen. En deckare när den är som allra bäst."
Linda Jonsson

Villebråd

"en av de bästa amerikanska deckare jag läst på länge" lt.se

"Morden är suggestiva, ledtrådarna makabra och stämningen i boken likaså. /.../ Den gastkramande upplösningen är oerhört spännande Rörig, skrämmande och actionfylld. Men samtidigtotroligt tillfredsställande."
Tina Lagerström, Länstidningen Södertälje

Villebråd

"en riktigt nöjsam stund i läsfåtöljen"

"Historien tar ut svängarna rejält och morden och miljöerna är minst sagt fantasifullt beskrivna. Ändå köper man berättelsen, och får en riktigt nöjsam stund i läsfåtöljen."
Catarina Nitz, Katrineholms-Kuriren

Villebråd

"spännande så det förslår"

"Richard Montanari är begåvad författare och jag anar att han har ett tema i sitt författarskap. /.../
Utan att avslöja för mycket är temat något åt filmvärlden även i ”Villebråd”, vilket kanske kan göra den som läst ”Dödsscen” lite besviken. Jag nöjer mig med att konstatera att det är spännande så det förslår.
Och som sagt, glesbygden i Pennsylvania är inget för veklingar..."
Anders Wennberg

 

Villebråd

"originell och välskriven"

""Villebråd" är en originell och välskriven historia, med intressant psykologiska insikter. Men våldet är brutalt, så ingenting för kräsmagade!"
Marie Peterson, Icakuriren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.