Ready for takeoff

"I en snyggt designad kokbok har hon samlat 50 recept som hon kopplar samman med några av sina favoritplatser i världen. /.../ Bilderna på både mat och miljö håller hög klass." /Sundsvalls Tidning

Ready for takeoff

Sofi Fahrman gäst i TV4 Nyhetsmorgon

New York, Verbier och ST Tropez – häng med i Sofi Fahrmans fartfyllda liv genom världens lyxmetropoler, nu aktuell med boken ”Ready for takeoff”.

Superlicious!

"Helt Superlicious!" /Plaza Kvinna

Superlicious!

"... går mer på djupet och ger många infallsvinklar och nya idéer." /Elle Mat & Vin

"Enkla men effektiva träningsövningar, lättlagade och smakrika recept, peppande tips och smarta tankevanor – uppföljaren till Bodylicious går mer på djupet och ger många infallsvinklar och nya idéer."

Superlicious!

"Jag kan verkligen rekommendera Superlicious. Kanske den perfekta julklappsboken till den hälsointresserade flickvännen/frun/mamman?!"

Superlicious!

Sofi Fahrman och Julia Fors gäster i TV4 Nyhetsmorgon

Superlicious!

Sofi Fahrman och Julia Fors gäster i SVT Gomorron Sverige

Superlicious!

Sofi Fahrman gäst hos Malou, Efter tio

"En dag kom hårt arbetande och stressade modegurun Sofi Fahrman inte ur sängen. Hon insåg att träning är ett måste för att må bra och hantera stress. Särskilt efter en graviditet. Nu delar hon med sig av sina bästa knep i Malou Efter tio."

Elsas hemlighet

"Här är romanen som har allt"

"Vi ska aldrig nå de rika, de berömda. Vi ska se på strålglansen, och den lyser ur boken. Och den finns där för några hundra, så tänd lampan bredvid sängen och läs." / Mikael Vasara - Sourze

Elsas värld

"en lättsam och utlevande bok"

"Några kapitel inleds med ett utdrag ur Elsas blogg. Detta känns som ett bra grepp och för bokens innehåll helt riktigt. I bokens mitt finns några sidor med bildcollage som är en fin illustration till det som skrivs i boken. Det är inte en bok där reflektioner om modellers kroppsideal tar plats eller modevärldens villkor granskas utan en lättsam och utlevande bok."
Helena Svensson

Elsas värld

"Underhållande" /Gästriklands Tidning

"Elsas värld har ett bra flyt i språket och att få läsa om Elsa igen känns som att träffa en bekant som man inte har träffat på länge. Det är en underhållande bok som dessutom har två gästförfattare: Alex Schulman och Caroline Winberg ligger bakom ett par av kapitlen i boken."

Elsas värld

Sofi Fahrman i TV4 Nyhetsmorgon

Elsas mode

"Som en liten lättsmält karamell"

"O jag gillar’t oxå. Som en liten lättsmält karamell. Lite för söt för att konsumera flera av på raken, men på en godislördag klämmer man den lätt.

Redan efter ett par sidor tänker jag spontant att språket är så mycket bättre än i de av Denise Rudbergs böcker jag har läst. Det är enkelt och funktionellt. Välvårdat hela vägen igenom."

Elsas mode

"Bästa svenska chic lit-boken sen Denise Rudbergs Storlek 37 kom 2002."

"Bästa svenska chic lit-boken sen Denise Rudbergs Storlek 37 kom 2002."
Magnus Utvik i Gomorron Sverige

Elsas mode

"Peppad av Elsas mode"

"Det är en bubblig, liten trevlig sak. Men en sak som jag blir impad av – den jäkla peppen! /.../ Jag hade glömt dragen i historien några dagar efter utläsning, men jag går fortfarande runt med drivet. Det tar vi med oss!"
Johanna L

Elsas mode

"skulle inte förvåna mig om den blir kultförklarad i framtiden."

"... vilken totally divine guilty pleasure det är! ... framför allt är det en träffsäker dokumentation av en ganska bisarr subkultur ... skulle inte förvåna mig om den blir kultförklarad i framtiden."
Tina Hemmingsson

Elsas mode

Sofi Fahrman i Aftonbladet

Elsas mode

Sofi Fahrman i Nöjesguiden

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.