Bara tre kan leka så

"En deckare behöver inte vara hårdkokt för att vara bra." /Nya Kristinehamns-Posten

"Med elegant crime har Denise Rudberg funnit sin egen nisch i den svenska deckarvärlden.

En deckare behöver inte vara hårdkokt för att vara bra."
Magnus Carlsson

 

Bara tre kan leka så

"riktigt bra gjort" /UNT

"Böckerna lever mycket på Rudbergs flyhänta språk, roliga detaljer och framför allt på sina fint tecknade huvudfigurer. Bara att låta en kvinna på 55+ få ha huvudrollen och vara synnerligen aktiv i liv och kärlek är riktigt bra gjort."


 

Bara tre kan leka så

"Brottslig spänning med mumsig elegans" /Marie Peterson, Icakuriren

Bara tre kan leka så

"Humor och krim i lyckad kombo." /Metro

Två gånger är en vana

"Mycket elegant"

"Är så förtjust i hon skräddardottern, älskar att läsa om ateljén och tyger och vackra klänningar på det där sättet som allenast Denise klarar av att skriva här i Sverige.

Plus att jag verkligen tycker om draget att låta en kvinna 55+ bära huvudrollen. Det görs inte många sådana roller, vare sig i litteraturen eller i det verkliga livet. Det är uppfriskande! Ett sexliv, ett yrkesliv, ett spännande privatliv. Många känslor utanpå huden. Inte bara maka och mor. Inte bara en biroll. Utan huvudrollen. Marianne Jidhoff.

Vi har ju ofta pratat om att Denise Rudberg har varit så bra i sina ungdomsromaner, men jag tycker hon levererar med klass även på tantsidan, jodå. Jag tycker att hon har hittat hem. Ungt och gammalt är paradgrenarna." /Johanna Ögren

Två gånger är en vana

"En av de bästa svenska deckarna jag läst i år"

Ett litet snedsprång

"aaaa" "spänning och läslust som växer för varje blad som vänds" /Allas

Ett litet snedsprång

"Betyg: 4 av 5"

"Den här boken har samma flyt som Rudbergs chic-lit-böcker. Det är mycket fokus på miljö och personer och sammantaget en helt OK spänningsroman."

Ett litet snedsprång

"romanfigurerna är lätta att förälska sig i"

"Det som är bokens styrka är däremot Rudbergs karaktärsbeskrivningar, som är både djupgående och läsarvänliga. Författaren lyckas på ett briljant sätt föra historien framåt med hjälp av sina karaktärer som alla utstrålar en framåtanda och har sina egna familjeförhållanden och personliga förutsättningar att brottas med. Romanfigurerna är svåra att inte förälska sig i nästan omedelbart."
Therese Bergman

Ett litet snedsprång

"en första del som lovar mer" /Nya Kristinehamns-Posten

"” Berättarstilen är rapp och sidorna betas av i rask takt. Något som underlättas av att kapitlen sällan är speciellt långa och dessutom växlar fokus mellan de olika
personerna.
Kort sagt är det en första del som lovar mer och det ska bli spännande att följa karaktärerna i nästa bok. Och nästa...”
Magnus Carlsson

Ett litet snedsprång

"Deckare nästa för Denise Rudberg"

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.