The Flying Elk

"Särskilt snålvattensdrivande är kapitlet med all världens mackor i lyxversion." /Allt om Mat

Frantzén/Lindeberg

"Boken är en designmässig fullträff /.../ som förtjänar att läsas." Dagens industri

"Nu berättas framgångssagan i en praktfull bok med samma namn. /.../ Boken är en designmässig fullträff, som kommer att synas på vardagsrumsbord i mäklarannonser framöver. Bara den inte blir liggande där. Frantzén/Lindeberg är en bok som förtjänar att läsas."

Frantzén/Lindeberg

"Boken tar med läsaren på en spännande resa till matens underbara och lite galna värld." /Gourmet

Frantzén/Lindeberg

"för den som vill förstå något om höjden av svensk gastronomi är den en given läsning." /Allt om Mat

"Men för den som vill förstå något om höjden av svensk gastronomi är den en given läsning. Den prisade kockduon beskriver vad de gör, hur de gör – och hur de kom fram till just den tekniken, råvaran och rätten. Forskning möter köksglädje och konst ända in i linfångade fiskars muskulatur, smaknyanser från leversky, ofördärvade
rotfrukter och glass på rostat hö."

Frantzén/Lindeberg

"lika stilfull och originell som själva krogen" /Café

Frantzén/Lindeberg

Se Björn Frantzén och Daniel Lindeberg i TV4 Nyhetsmorgon

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.