Om jag var din hemmafru

"Så mycket mer än bara mat" Femina

Om jag var din hemmafru

"To die for" QX

"En ovanlig men helt fantastisk kokbok. Enligt Lotta själv är hon en lat kvinna som älskar beröm, två utmärkta egenskaper när man skapar recept. "Det ska gå snabbt, vara enkelt och kort ingrediensförteckning och det ska vara så gott att man vill äta det en gång i veckan". Vi får väl se om jag slutar med Linas matkasse."

QX

Om jag var din hemmafru

"Rolig kokbok" Grannliv

"I kokboken Om jag var din hemmafru har Lotta Lundgren, matbloggare och programledare, samlat sina favoritrecept. Men det är inte meningen att du bara ska följa det som står. Tvärtom, det vore som att "gifta sig med en människa någon annan valt ut", tycker Lotta. Istället uppmanar hon läsaren att använda boken som ett matlagningsverktyg och själv titta, dofta och smaka på det som puttrar i katrullerna. De läckra bilderna på maten har Pelle Bergström tagit."

Grannliv

Om jag var din hemmafru

"Ett matnyttigt vansinnesdåd" Västerviks Tidningen

"Om jag var din hemmafru Så heter kokboken. Men författaren vill inte kalla det en kokbok utan "ett tvåårigt vansinnesdåd med recept och vitsar i". Hon heter Lotta Lundgren. Prisat reklamsnille som lämnade trygg anställning med 60 tusen i månaden för att laga mat istället. I boken märks hennes talang för både text och form. Men mest hennes passion för mat. Många av maträtterna ser svåra ut att laga, men en del recept är så enkla att man kan laga dem med fötterna. Med en fot om man är vig."

Henrik Hultqvist

Om jag var din hemmafru

"Man behöver inte laga maten eller titta på bilderna, det räcker med att läsa. Så blir man nöjd och mätt."

Om jag var din hemmafru

"det här är bra på riktigt"

Om jag var din hemmafru

"En måste-ha-BOK"

Om jag var din hemmafru

"Galet roliga, briljanta och underbara texter" /TT Spektra

"Det är alldeles för sällan man skrattar högt när man läser kokböcker. Det blir man varse så fort man kastar ett nyfiket öga på Om jag var din hemmafru av Lotta Lundgren.

Helt galet roliga, briljanta och underbara texter kombineras med härligt lockande recept och minst sagt okonventionella - och vackra - bilder av Pelle Bergström. På det hela taget en tankeväckande bok som vänder upp och ned på allt som en kokbok ska vara.

Mera humor i kokboksvärlden! Tack, Lotta Lundgren. Du har bara ett fel. Du är gift och av fel kön. Annars finge du mer än gärna bli min hemmafru." TT Spektra

Om jag var din hemmafru

"MMMMM - En måste-bok!" /MåBra

"En måste-bok! En kokbok, men ingen vanlig sådan. Den här får mig att skratta högt. Den innehåller massor med god mat, men lika viktigt är fotografen Pelle Bergströms ljuvliga och galna bilder, och författarens mycket personliga reflektioner kring recepten. Jag njuter och blir glad och hungrig av denna uppfriskande inspirationsbok." MåBra

Om jag var din hemmafru

"Jag försökte stå emot men..."

Om jag var din hemmafru

"Det var längesen jag plockade upp en kokbok som jag blev så här inspirerad av!"

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.