Rök

"Så kan du röka din mat"

"Eld och rök i matlagningen är ursprungligt och trendigt på en och samma gång. Teknikerna och smaksättarna är många, men egentligen är det mycket enkelt att röka mat, menar kocken Johan Åkerberg."

Gör korv!

"Den är verkligt snygg och det är rena korvfesten från första till sista sidan med många spännande tillbehör, enkelt och rakt beskrivet." /Mat med Mårre

Gör korv!

"Recepten har lättsam och personlig text och är lätt att följa" /Dalabygden

Gör korv!

"Plus roliga och goda tillbehör som lyfter korvarna till nya höjder utan onödigt finlir." /Smålandstidningen

Gör korv!

"allt du behöver veta för att kunna sätta igång" /Expressen

"Här står allt du behöver veta för att kunna sätta igång - råd om utrustning, handfasta tips och gott om recept på både korvar och tillbehör."
Expressen Mitt kök

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.