Den gode vargen

"Han har placerat sig i en egen liten nisch med sin tempofyllda action." [...]

"Trilogin om Sophie, Hector Guzman och de andra har alla förutsättningar att bli lysande filmproduktioner. Och som böcker är de spännande – om än för stunden."
 

Den andre sonen

"Spännande andra del i fartfylld trilogi" /Barometern

Den andre sonen

"... en spännande och bra actionthriller..."

Den andalusiske vännen

"Väldigt bra debut!"

Bland Årets bästa deckare 2012 - Boktips från Lotta Olsson i DN

Den andalusiske vännen

"Med en intelligent story och en nerv som knockar en redan i första kapitlet, kvalar den tveklöst in som sommarens mest spännande läsning." EEEE /Elle

Den andalusiske vännen

"En actionthriller i svindlande tempo" /Ingalill Mosander, Aftonbladet

Den andalusiske vännen

"Rent lysande"

"Den andalusiska vännen en överraskande och andlöst spännande, tät och välskriven thriller på internationell nivå. /.../ Alexander Söderberg bevisar en gammal sanning. En författare kan dra vilken skröna hen vill, bara hen gör det bra. Söderberg gör det förunderligt bra."
Örjan Abrahamsson

 

 

Den andalusiske vännen

"Välgörande fritt från entydighet" SvD

"Det finns en lätthet och trovärdighet i språket, som kommer fram allra bäst i dialogerna. Folk fånar sig, skämtar, biter ifrån, utnyttjar varandras svagheter - beter sig som människor i verkliga livet gör. Det kan de, för bakom språket finns ordentligt sammansatta karaktärer.
/.../
resultatet blir poliser som är befriande svårlästa - hur många deckare man än plöjt. Och i förlängningen: det går inte att veta säkert vad hela intrigbygget ska sluta i."
Johanna Mo

 

Den andalusiske vännen

"Riktigt rolig thrillerdebut." /Lotta Olsson, DN

"Riktigt rolig thrillerdebut. /.../ Välskriven action där tempot är högt, miljöerna genomtänkta, intrigen sinnrik och personerna förvånansvärt trovärdiga, särskilt den rätt misslyckade polisen Lars Vinge som gör mer och mer fel."
Lotta Olsson


 

Den andalusiske vännen

"Boken är en riktig fullträff"

"Boken är en riktig fullträff. Har allt som en spännande bok skall ha. Intressanta personer, ett språk som flyter, spännande intrig och den ger mig den där känslan ”lämna-mig-ifred-jag –läser”. Kom snart tillbaka Sophie!
Jag sätter 6 klor av 6 möjliga i den här boken. Jag har haft en väldigt bra läsupplevelse."
Bråkiga katten

 

Den andalusiske vännen

"sommarens bladvändare" /Fokus

Den andalusiske vännen

"en djävulskt tajt och tempostark thriller" /Café

Den andalusiske vännen

"Jag kommer säkert att läsa ett tjugotal deckare till i år men det skulle förvåna mig om någon av dem kan toppa denna." /Johan Zillén, Bokia Killbergs

"Näste ”Näste Stieg Larsson” blir Alexander Söderberg med Den andalusiske vännen. Det sätter jag en månadslön på. Precis samma rafflande, fängslande och onerläggbara kvalitet som hos Stieg. Redan såld till sjuttioelva länder och med budkrig på filmrättigheterna."

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.