Några rader till Svartåns finaste krokodil

"Jaaa …"

"Ta ett djupt andetag och häng med ... I den spruckna familjen är det dottern Milla som står honom närmast. Jag gillar verkligen deras samtal kryddade av svordomar och Håkan Hellström. En bilfärd kan bli rena kärleksförklaringen trots många hårda ord."
Christina Flodman

Född på en söndag

"... en både dråplig och varm berättelse ..."

Född på en söndag

"Vilken debut han gör PeKå Englund!" /Lantliv

"Född på en söndag är journalistens första bok och den är alldeles fantastisk. Det har redan talats om en ny Mitt liv som hund - och vi kan bara hålla med. Vi får följa varumärkeskonsulten Jalle Engman i två tidsplan, nu och då.

Det är en djupt rörande bok med en barndomsskildring utöver det vanliga; så ömsint skriven att man blir både tårögd, rädd, glad, förvånad och inte så lite imponerad. Dessutom har Tintin och hans vänner en inte helt obetydlig roll i denna dråpliga och varma berättelse."

Född på en söndag

"Jag hoppas av hela min själ att både Nordiska Rådet och juryn för Augustpriset får ”Född på en söndag” under näsan för det här är en roman långt utöver det vanliga."

Född på en söndag

"Det är den som berör mig så djupt att tårarna rinner utefter kinderna. Det är sällan det händer, men det är ett bevis på att författaren har gjort ett riktigt bra jobb."

Född på en söndag

"Jag är imponerad. Omtumlad." /Tara

"Det här är något så unikt som en underhållande roman, skriven med lätt handlag och en gnutta vild galenskap, om något så smärtsamt som narcissism."

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.