Dagarna, dagarna, dagarna

Dagarna, dagarna, dagarna är en Jack för 20-talet. En Stockholmsroman i höghastighetsformat.”

Dagarna, dagarna, dagarna

Dagarna, dagarna, dagarna är en roman i hjärtat av samtidens sås, där fake news, självframställning och exploaterad integritet är vardag. Det är förstås oändligt lätt att ironisera över. Men Schunnesson kliver rakt in i smeten och skildrar den med en ömsinthet som är enastående. Inte för en sekund sviker texten den bedagade Elisabeth, känd som ”Bibbs”. I stället håller den kvar blicken när omvärlden vrider bort huvudet.” ”(Tone Schunnesson) blommar upp som en sommarhit och faller som en fimp mot marken. Det är värt all respekt.”

Dagarna, dagarna, dagarna

”Schunnesson fångat med både gehör och en magnifikt snabbflytande prosa, och det finns stycken i boken jag skulle vilja klippa ut med guldsax och rama in.”

Tripprapporter

"Det är en driven, lyckad debut, formsäker och drabbande - en skildring av skenande missbruk och ensamhet, om självförbrännande, självförhärligande trasighet och om skrivandet som kanske en möjlig väg ut."

Tripprapporter

"Tone Schunnesson gör något storartat"

"Ingen mening är fri från synd, varje stavelse är vacker /.../ ”Tripprapporter” visar på ett skrivande som jag hoppas och tror kommer att inspirera en ny generation av kvinnliga författare till att vara allting samtidigt. Smutsiga, vackra och arga på samhället istället för på sig själva."
Elina Pahnke

Tripprapporter

"Den är en härligt otuktig liten roman i hög hastighet, on the road men ändå stillstående i sin tröstlösa längtan och alla sina flyktförsök."

Tripprapporter

"Texten är skriven utan säkerhetsbälte och safe-word, kanske med livet som insats. Den är humoristisk, lyrisk, hårdkokt, exhibitionistisk och poetisk."

Tripprapporter

"En tripp som ger mersmak" /Dala-Demokraten

"Här och var finns passager som närmar sig prosalyrik och språkligt övertygar Tone Schunnesson."
Lena S. Karlsson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.