Mark & Jonas podd Stort och smått, roligt och allvarligt, aktuellt och hopplöst förlegat från Mark Levengood och Jonas Gardells vardag i ny podcast. 

 

 

 

Jonas Gardell och Mark Levengood har var för sig vunnit svenska folkets hjärtan med sina böcker, scenföreställningar, tv-program, sommarprat och artiklar.

Men trots att de tillsammans, som Mark och Jonas, tillhör de fåtal svenskar som inte ens behöver presenteras med efternamn har det äkta paret aldrig arbetat tillsammans förut, sånär som på när de delade programledarskapet för Melodifestivalens final 2003.

Nu blir det ändring på det när de startar sin alldeles egna podd. Där delar de med sig av stort och smått, roligt och allvarligt, aktuellt och hopplöst förlegat från Marks och Jonas värld och vardag.

Mark och Jonas podd helt enkelt. Varje vecka från och med nu. Var så goda!

– Det var oväntat buskul att spela in första avsnittet ihop. Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade, skrattar Jonas.

– Det är otroligt konstigt att göra program med någon man varit ihop med så väldigt länge, säger Mark. Som att dyka djupt i det okända bland det väldigt kända. Alltså bokstavligt talat.

Lyssna direkt här, hos Acast, Spotify eller via iTunes!

Annonsfrågor: kajsa.loord@norstedts.se
Frågor om podden: markochjonas@gmail.com

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.