Norstedts presenterar höstens titlar!

tisdag 12 april 2011

Ibland känns det som om all världens mänskliga erfarenheter virvlar genom vårt förlagshus här på Riddarholmen mitt i strömmen. En flod av berättelser, röster som talar om Livet. och vi har fått privilegiet att föra dem vidare.

I Kader Abdolahs nya roman har Ismaiel flytt från Iran och lever som politisk flykting i Holland; Torbjörn Flygt berättar om johan som blivit en outsider i ett Sverige han (och många av oss) inte längre känner igen; Marilyn Monroe beskriver sin smärta i tidigare ej publicerade dikter och dagboksanteckningar; Amanda Svensson är tillbaka med en roman om den eviga triangeln; Brutus Östling förälskar sig i albatrosserna på Midway; Simon Sebag Montefiore skriver den heliga stadens historia av sorg och glädje; Thomas Bodström berättar om tio år i maktens korridorer; Anna och Mats skriver på skilsmässopapperen i Helena von Zweigbergks nya roman; Julian Aassange skriver om den kollektiva kunskapens betydelse och sin heder; Staffan Malmberg talar till oss från världens ensammaste plats och Stephen Hawking försöker än en gång förklara hur verkligheten är beskaffad.

Vi kunde fortsätta en lång stund till. Norstedts höstkatalog rymmer ytterligare ett åttiotal titlar som handlar om oss och våra mänskliga villkor.

/Susanna Romanus, publicistisk chef Skönlitteratur och Per Faustino, publicistisk chef Fakta

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.