Magnus Liam Karlsson

David Lagercrantz skriver vidare på Millenniumserien

Lisbeth Salander-fans och Mikael Blomkvist-älskare kan andas ut! Succéförfattaren David Lagercrantz kommer skriva två nya böcker i Millenniumserien, som följer upp hans senaste bok Det som inte dödar oss, som är en fristående fortsättning till Stieg Larssons världskända romantrilogi.
onsdag 14 oktober 2015

– Jag kan helt enkelt inte låta bli. Det har varit så fantastiskt roligt att skriva, och ett sådant hisnande äventyr. Dessutom tror jag att jag har en riktigt bra story, säger David Lagercrantz.

Totalt har Stieg Larssons böcker sålt i över 80 miljoner exemplar i hela världen och David Lagercrantz bok Det som inte dödar oss har sedan lanseringen den 27 augusti toppat topplistorna i världen, bland annat USA, Tyskland, Italien, Storbritannien och Spanien. Intresset för Lisbeth Salander och hennes värld har blivit ett globalt fenomen.

– Läsarreaktionerna för Det som inte dödar oss har varit så positiva världen över. Vi är så glada och tacksamma för hur David Lagercrantz har fortsatt skriva om den värld och de karaktärer som Stieg skapade. Nu ser vi med spänning fram emot hur han kommer att fortsätta historien, säger Joakim Larsson som förvaltar arvet efter Stieg Larsson.

Den femte boken ges ut 2017, den sjätte boken troligen 2019. De kommer i Sverige att ges ut av Norstedts enligt överenskommelse med Hedlund Agency.

För frågor kontakta Eva Gedin, Norstedts
tel: 070-370 26 16, e-post: eva.gedin@norstedts.se

För frågor gällande David Lagercrantz och Moggliden (Joakim och Erland Larsson)
kontakta Magdalena Hedlund, Hedlund Agency
tel: 070-669 05 68, e-post: magdalena@hedlundagency.se

 

65 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2015

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.