Förhandsboka ditt signerade exemplar av Silvana Imams bok

Den 8 mars släpps Silvana – ett rikt självporträtt av en av våra största artister och hennes musikaliska universum. 

torsdag 08 februari 2018

Silvana Imam är en av landets mest intressanta och tongivande röster, hyllad av både kritiker och lyssnare. Den 8 mars släpper hon sin första bok, Silvana, ett rikt självporträtt där vi möter Silvana genom tidigare opublicerade och privata bilder tillsammans med de flesta av hennes låttexter, för första gången samlade. Genom personliga kommentarer och berättelser får vi en inblick i kreatören Silvana Imams arbete. Silvana bjuder in till ett eget land där jantelagen är ogiltigförklarad och full kreativ och personlig frihet råder.

På bara några år har Silvana Imam blivit en av de mest hyllade, lyssnade och inflytelserika rapparen och artisten i Sverige, prisbelönt för sina låttexter och liveshower. Hon är Grammisbelönad och förra året gick dokumentärfilmen Silvana – väck mig när ni vaknat upp på biografer runt om i landet. Med sina kompromisslösa texter har hon fångat en hel generation och med självklarhet breddat samhällsdebatten. Hon har rötter i Litauen och Syrien och familjen bodde i Prag, Kiruna och Jakobsberg under hennes uppväxt och hon är en stark röst för de queera, de utsatta och de ansatta.

Boken Silvana är formgiven av konstnären och designern Johanna Burai, som bland annat ligger bakom det uppmärksammade projektet World White Web. Omslaget är fotat av Märta Thisner. 

Nu finns en begränsad upplaga signerade exemplar av boken tillgänglig för förhandsbokning hos Adlibris – klicka här för att säkra ditt exemplar!

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.