Foto: HBO Nordic

Exklusiv förhandsvisning av Ferrantes My Brilliant Friend

Bli bland de första att se den efterlängtade tv-serien – vinn biljetter till Norstedts och HBO Nordics förhandsvisning.

måndag 05 november 2018

Äntligen kommer tv-serien som baseras på Elena Ferrantes älskade böcker om de fantastiska väninnorna Elena och Lila. Den första säsongen av My Brilliant Friend följer handlingen i succékvartettens första del, Min fantastiska väninna, och har premiär den 19 november på HBO Nordic.

Men redan den 14 november bjuder Norstedts tillsammans med HBO Nordic på en exklusiv förhandsvisning av seriens två första avsnitt på Bio Capitol i Stockholm. Som medlem i Norstedts Vänner får du möjlighet att ta med dig en vän på denna unika Ferrante-kväll.

Förutom de två avsnitten bjuder vi på ett panelsamtal mellan tre initierade Ferrante-experter: Gunilla Sondell (förläggare på Norstedts), Johanna Hedenberg (översättare) och Gunnar Rehlin (filmjournalist). Vi bjuder på italienskt vin och tilltugg, samt en fin goodiebag. 

För att tävla behöver du svara på frågan nedan. Maila tavling@norstedts.se och skriv ”Ferrante” i ämnesraden. Vi behöver ditt svar senast 11 november. Vinnarna dras slumpvis och kontaktas via e-post senast den 12 november. 12 vinnare får två biljetter var. 

Tävlingen är avgjord, rätt svar är bröderna Solara. Ett stort grattis till Anna Larsson, Leif Bo, Berit Brydolf, Katarina Mattsson, Mariella Kucer, Gun Lindh, Monica Stein, Margareta Hedström, Gabriella Ciszuk, Ylva Fernvall, Gunilla Eldebro och Laila Sjöbacka.

Fråga: Vad heter bröderna som alla fruktar i kvarteret där Elena och Lila bor? Efternamn räcker.

Observera att Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.