Vinn ett paket med julböcker!

Tre lyckliga vinnare får ett julpaket med läsning och pyssel som passar stora och små.

onsdag 12 december 2018

I paketet finns Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen av Magnus Uggla, 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund tillsammans med ett Pippi-pussel och en Pippi-målarbok från våra vänner Rabén & Sjögren.

För att vinna behöver du bara: 1. Mejla oss svaret på frågan nedan. 2. Skriva en motivering varför just du ska vinna bokpaketet. Maila till tavling@norstedts.se

Senast den 19 december vill vi ha ditt svar. Skriv "Julpaket" i ämnesraden och din postadress i mejlet. TÄVLINGEN ÄR AVGJORD.

Vad heter Magnus Ugglas första skiva?

1. Vittring
X. Bobbo Viking
2. Välkommen till folkhemmet

Observera att Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev. Vinnaren utses av Norstedts kommunikationsavdelning och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren själv. 

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.