Foto: Anna-Lena Ahlström

Ett nytt fall för Maria Wern!

I Anna Janssons Mitt hjärta är ditt rubbas den idylliska Gotlandssommaren av både privata svårigheter och kallt beräknande ondska.

måndag 04 mars 2019

Anna Jansson binder ihop det bästa av gotländsk miljö och spännande deckarhistoria i nya spänningsromanen Mitt hjärta är ditt. Gör dig redo för en ny pulshöjande berättelse med Maria Wern i huvudrollen.

Vems är tältet på Norderstrand? Från sitt fönster ser ett medelålders par en man sätta upp ett tält nära vattnet. Han kommer dit ofta, varje gång med en ny kvinna vid sin sida. Är de där frivilligt? Maria Wern har fullt upp med ett försvinnande. Hjärtsjuka Cecilia har varit borta i flera dagar utan sin medicin att hitta henne är en kamp mot klockan. Tyvärr ökar listan på misstänkta ju fler de förhör.

Marias kollega Per Arvidsson har drabbats av en tragedi. Hans sexåriga dotter Wilma är svårt sjuk. Om hon inte får ett nytt hjärta kommer hon inte att överleva. Det får Arvidssons exfru att överväga andra och olagliga sätt att hålla sin dotter vid liv. Trådarna knyts överraskande samman och Maria Wern inser att den hon letar efter hela tiden befinner sig ett steg före. Kommer hon att ta reda på sanningen innan det är försent?

206 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Marie Richardson
Utgiven: mars 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.