Foto: Anna-Lena Ahlström

Den stora finalen för David Lagercrantz Millenniumserie

Den 22 augusti släpps årets mest efterlängtade bok. Nu avslöjar vi omslag och titel.

torsdag 07 mars 2019

Nu avslutas den berättelse som inleddes 2015 då David Lagercrantz skrev en fortsättning på Millenniumserien. Efter jättesuccéerna Det som inte dödar oss och Mannen som sökte sin skugga kommer upplösningen i den nya boken Hon som måste dö.

Boken finns i butik den 22 augusti – och redan nu kan du förboka ditt signerade exemplar hos Bokus och Adlibris.

En hemlös man med amputerade fingrar och tår hittas i en park i Stockholm. Det ser inte ut att vara annat än ett tragiskt dödsfall. Men rättsläkaren Fredrika Nyman anar att något inte stämmer, och kontaktar Mikael Blomkvist.

Blomkvist blir motvilligt intresserad och ber Lisbeth Salander om hjälp. Men hon befinner sig i Moskva för att en gång för alla göra upp med sin syster Camilla.

Hon som måste dö väver samman politiska skandaler och maktspel på hög nivå med DNA-forskning, Himalayaexpeditioner och det organiserade näthatet som vill så splittring, och vars rötter spåras till en rysk trollfabrik.

2015 utkom den fjärde delen i Millenniumserien, Det som inte dödar oss, och två år senare kom del fem, Mannen som sökte sin skugga. Dessa två böcker har hittills sålt i närmare en miljon exemplar i Sverige och blivit utgivna i 47 länder. Hon som måste dö ges även den ut i 47 länder, däribland USA, Spanien, Kina och Storbritannien. Hela Millenniumserien, del 1-5, har sålt i 99 miljoner världen över.

229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.