Foto: Nordisk film

Vinn biobiljetter till filmatiseringen av succén After!

Äntligen blir Anna Todds kärleksroman film – tävla om biljetter och pocketböcker till dig och en vän.

måndag 08 april 2019

Tessa är en bra tjej med en snygg, pålitlig pojkvän hemma. Hon har mål och ambitioner samt en överbeskyddande mamma som är väldigt mån om hennes bästa.

Då möter hon Hardin. Han har rufsigt hår och tatueringar, är piercad och pratar med en kaxig brittisk dialekt. Hardin är väldigt annorlunda mot vad hon är van vid. Och han är otroligt snygg.

Anna Todd började publicera historien om Tessa och Hardin på sajten Wattpad och fick miljontals läsare. När böckernas släpptes blev de en världssuccé – och nu kommer äntligen filmen!

Tre lyckliga vinnare får två pocketböcker och biobiljetter till sig själva och en vän. Svara på frågan nedan och maila tavling@norstedts.se senast fredag 12 april. Först till kvarn vinner!

Tävlingen är avslutad och vinnarna är meddelade. Grattis Lena Lindblad i Karlsberg, Linda Tranåker i Gävle och Carina Sigurdsso Löpp, Värmdö. 

Fråga: Vilken verklig person är Hardin baserad på?

Observera att Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte delta i tävlingen. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev.

69 kr Bok - Pocket
Utgiven: april 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.