Få den senaste boken i Springfloden-serien – lagom till påsk!

Fira påsk med Kallbrand, en av det senaste årets största spänningsromaner – vi bjuder på en e-bok.

fredag 12 april 2019

Påsken är kriminalromanens stora högtid och i år bjuder vi på den senaste boken i serien som började med tv-aktuella Springfloden: Cilla och Rolf Börjlinds Kallbrand.

”Från klarhet, till klarhet till bästa boken hittills”, skrev Blekinge Läns Tidnings recensent om boken.

I ett villaområde utanför Stockholm sprängs en familj ihjäl i sin bil. Olivia Rönning på Rikskrim får uppdraget att utreda fallet. Utredningen drar ner henne i en värld av sexuella övergrepp och ett nät av män som gör vad som helst för att behålla sin makt.

På andra sidan jorden tar sig före detta polisen Tom Stilton fram i en kanot. I fickan har han ett foto på en okänd man och namnet på en försvunnen flodbåt.

Cilla och Rolf Börjlinds femte roman är en tät thriller om övergrepp, terrordåd, #metoo och pedofili.

Registrera dig på vårt nyhetsbrev Norstedts Vänner så får du Kallbrand som e-bok i din mejllåda. Fyll i din e-postadress här!

 

Nyhetsbrevet med nedladdningslänk till boken skickas ut torsdag 18 april – därefter kan du ladda ner boken till 24 april. Även befintliga prenumeranter av vårt nyhetsbrev får utskick med nedladdningslänk. 

”Person- och miljöbeskrivningen är utmärkt, spänningsfaktorn är mycket hög och intrigflätningen imponerar rakt igenom. Upplösningen överraskar och kvar dröjer sig den sorgliga insikten om mänskliga tillkortakommanden” - Lilian Fredriksson, Bibliotekstjänst om Kallbrand.

Norstedts sparar din e-postadress för att skicka nyhetsbrev och information om våra böcker och författare. Vill du inte vara med i våra utskickslistor ska du inte ta del av detta erbjudande. Du kan när som helst avregistrera dig från våra register. Läs om hur vi använder dina personuppgifter i vår integritetspolicy och våra användarvillkor för nyhetsbrev

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2018
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: september 2018
99 kr Bok - Storpocket
Utgiven: mars 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.