Foto: Stellan Herner

Nominerad till Årets bok 2019

Jonas Gardells roman Till minne av en villkorslös kärlek kan få priset som delas ut under bokmässan i Göteborg. Röstningen är nu öppen.

onsdag 24 april 2019

Jonas Gardells roman Till minne av en villkorslös kärlek är nominerad till Årets bok 2019. Röstningen har öppnat och man kan rösta en gång om dagen fram till 25 augusti. Priset delas ut under bokmässan i Göteborg i slutet av september. 

Rösta här!

Till minne av en villkorslös kärlek är till formen en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj. En familj som nog är bra på många sätt, men den tror inte på svaghet. Och kring sina hemligheter och icke önskvärda sanningar bygger man legender.

Men främst är Till minne av en villkorslös kärlek ett oemotståndligt kvinnoporträtt av Jonas Gardells mor, Ingegärd Rasmussen. Den excentriska frikyrkodottern, född i mitten av 1920-talet och kringskuren av sin tids alla begränsningar för kvinnor, som går till storms mot hela världen med stridsropet: jag måste vara fri!

219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: augusti 2018
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Jonas Gardell
Utgiven: augusti 2018

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.