Foto: Malin Barrling

Sverigeaktuelle Janesh Vaidya lär oss allt om ayurveda

Boken Ayurveda guidar oss till hälsa genom mat, livsstil och mental utveckling. Nu besöker han Sverige!

onsdag 22 januari 2020

Trots den snabba utvecklingen i vår moderna värld saknar många människor permanenta lösningar för att leva ett hälsosamt liv. Men en av världens äldsta hälsovetenskaper — ayurvedan — kan hjälpa oss med det.

Janesh Vaidya är en internationellt välkänd ayurvedapraktiker, som i sin nya bok Ayurveda guidar oss till hälsa genom tre områden: mat, livsstil och mental utveckling. Om du har obalanser i kropp eller sinne kommer ayurvedan att hjälpa dig att hitta dem och ge dig redskap för att balansera dem.

Janesh Vaidya är just nu aktuell med en turné som kommer att ta honom över hela vårt avlånga land. Här hittar du information om alla platser han besöker och när!

Den huvudsakliga anledningen till att ayurveda har överlevt genom århundradena är dess holistiska sätt att betrakta hälsa. Det är naturlig hälsa för fysisk, mental och andlig utveckling genom alla åldrar och aspekter av livet. Vid exempelvis smärta, oavsett om det är migrän, magont eller annat, ses värken som en signal från kroppen som bör tas på allvar istället för att stängas av med piller.

Den här boken förmedlar hela grunden till ayurveda, dessutom kompletterad med helt nya, unika tester som läsaren kan utföra på sig själv. Du lär dig både att hitta ditt så kallade födelsedominanta element men även nuvarande obalanser, vilket saknas i de flesta ayurveda-böcker på marknaden.

Ayurveda bjuder på traditionell läkekonst för ett modernt liv!

219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2020
39 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: januari 2020

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.