Foto: Kajsa Göransson, Anna-Lena Ahlström

Anna Jansson och Börjlinds bland de mest lyssnade 2020

Spänningssuccéerna Dödslistan och Fruset guld finns med bland de ljudböcker som gått bäst hos Storytel under året som gått.

onsdag 02 december 2020

Storytel har släppt listan över vilka ljudböcker som lyssnats på mest under året som gått. På listan hittar vi Anna Jansson och Cilla och Rolf Börjlind, på plats sex respektive åtta.

Anna Jansson firar 2020 tjugoårsjubileum med Maria Wern och Dödslistan är det senaste tillskottet i den omåttligt populära serien. Som alltid tar Anna Jansson upp angelägna samtidsfrågor i sina böcker. Den här gången kretsar temat kring övergrepp och hämnd. 

Fruset guld är den sjätte delen i Cilla och Rolf Börjlinds serie som inleddes med Springfloden. Boken tar vid i Arjeplogsfjällen där ett mumifierat lik hittas när snön smält efter en lång och varm sommar. Det visar sig att mannen sköts ihjäl för cirka tjugo år sedan. Olivia Rönning skickas upp för att utreda fallet.

Lyssna på Anna Janssons Dödslistan här!
Lyssna på Cilla & Rolf Börjlinds Fruset guld här!

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.