Fotograf: Nino Munoz

Ny roman av Femtio nyanser-författaren E L James!

I juli släpps Befriad: Femtio nyanser av frihet enligt Christian i Sverige. Redan nu finns den att förboka.

torsdag 01 april 2021

Den 8 juli släpps romanen Befriad: Femtio nyanser av frihet enligt Christian, den tredje och avslutande delen i E L James trilogi ur Christians perspektiv. Femtio nyanser-serien har sålt miljontals exemplar världen över och över en miljon exemplar bara i Sverige.

Här kan du redan nu förboka Befriad!

Christian Grey och Anastasia Steele är gifta. Men med äktenskapet kommer nya utmaningar. Trots att deras kärlek brinner starkare än någonsin tar sig Christians mörkaste rädslor upp till ytan, tillsammans med hans begär att kontrollera Anastasia. Gamla konflikter och missförstånd hotar att förgöra dem.

”För mig, precis som för Anastasia Steele, är Christian en utmanande, frustrerande och fascinerande karaktär. Att leva i hans huvud är utmattande, men i Befriad fick jag utforska delar av hans liv som vi bara fick se små glimtar av i den ursprungliga trilogin”, säger E L James.

EL James debutroman Femtio nyanser av honom blev ett internationellt genombrott. Den har tillsammans med uppföljarna sålt miljontals exemplar världen över. Femtio nyanser av honom låg i hela 133 veckor på New York Times bestsellerlista. Tidigare delar i serien ur Christians perspektiv är Grey och Mörkare.

99 kr Bok - Danskt band
Utgiven: juli 2021

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.