Foto: Anna-Lena Lundqvist

Kamilla Oresvärd till Norstedts

Nästa år sjösätts en ny spänningsserie av den framgångsrika författaren.

fredag 03 december 2021

Kamilla Oresvärd debuterade 2015 och har hittills skrivit sju spänningsromaner. Hon har nominerats till Storytel Awards två gånger och hennes böcker är sålda till sju länder.

Med start 2022 inleder hon en ny spänningsserie som ges ut av Norstedts förlag.

– Vi är väldigt glada över att Kamilla Oresvärd har valt att komma till Norstedts, säger Erika Degard, förläggare på Norstedts. Vi är extremt peppade på att få börja arbeta med hennes författarskap. Kamillas spänningsromaner är underhållande, tempofyllda bladvändare med engagerande karaktärer och den nya serien som vi sjösätter tillsammans nästa år kommer ta deckarläsarna med storm. Vi ser fram emot ett långt, framgångsrikt och roligt samarbete med Kamilla!

– Redan vid första kontakten med min förläggare Erika Degard kände jag att hon förstod vad jag ville med min nya spänningsserie och att hon delade min vision. Den känslan har sedan stärkts i alla led och jag är oerhört glad över att få arbeta tillsammans med hela det engagerade och kunniga teamet på Norstedts. Nu ser jag fram emot att få välkomna alla spänningsälskare in i mitt nya universum, säger Kamilla Oresvärd.

Kamilla Oresvärd föddes i Falun 1967. Hon växte upp i Vänersborg, har i perioder bott i Stenungsund, Los Angeles och Marbella, men är sedan många år tillbaka bosatt i Göteborg med sin man. Tillsammans har de två utflugna döttrar. Kamilla har studerat litteraturvetenskap och språk vid Göteborgs Universitet. Hon har en lång och framgångsrik karriär i näringslivet och har under många år varit verksam som kommunikationsdirektör vid ett internationellt företag. Idag arbetar hon heltid som författare.

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.