Dolda direktiv

Författare

Matthew Quirk

Översättare

Jimmy Hofsö

Dolda direktiv

2014-10-06

Svenska

Läs mer

Beskrivning

Detaljer

Författare

Publiceringsdatum

2014-10-06

Översättare

Jimmy Hofsö

Formgivare omslag

John Persson

Kategori

Kriminalromaner

Bokinformation

Språk

Svenska

Originaltitel

The Directive

Originalspråk

Engelska

Format

Inbunden, E-bok

Produktdetaljer

ISBN

9789113061832

Böcker av författaren

Om boken

Matthew Quirk slog igenom med debutromanen De 500, där den forne brottslingen Mike Ford tvingades ta till sina gamla talanger för att klara sig bland Washingtons näringslivstoppar. Ford är tillbaka i uppföljaren Dolda direktiv - och den här gången är insatserna ännu högre.

Mike Ford har lämnat livet i det korrumperade Washington bakom sig och försöker hålla sig inom lagens råmärken när hans bror råkar illa ut. Brodern blir inblandad i ett spel om miljontals dollar där den mäktiga Federal Reserve Bank of New York står i centrum.

Matthew Quirks debutroman hyllades för sitt snabba tempo och han jämfördes med genrens giganter, som Harlan Coben och John Grisham. Till uppföljaren har han skruvat upp temperaturen.

Läs mer

Matthew Quirk

Dolda direktiv

Om boken

För ett år sedan var Mike Ford nyutexaminerad från Harvard och anställd på en av Washingtons mäktigaste konsultfirmor. Nu är han förföljd av två av världens farligaste män.

Som stjärnskott i Davieskoncernen umgås Mike med "De 500", eliten av män och kvinnor som styr USA. Det är en värld av skumma intriger. En miljö Mike är väl förtrogen med uppvuxen med en svindlare till far. Lärde pappan honom tillräckligt mycket för att överleva i maktens mörka korridorer?

John Grisham har fått en ny konkurrent i Matthew Quirk.

Läs mer

De 500

Matthew Quirk

De 500