Omslagsbild: Fitnessrevolution

Fotograf: Jenny Grimsgård
Utgivningsdatum: 2015-08-12
Recensionsdatum: 2015-08-26
ISBN: 978-91-1-306540-3

Fitnessrevolution

Funktionell träning för hela kroppen
Den nya crossfitinspirerade träningstrenden är här för att stanna. Det rör sig om enkel men intensiv och ständigt varierad träning som kan utföras hemma eller utomhus och som utgår ifrån den enskilda kroppens behov och möjligheter.

Nyckelorden inom crossfit är funktionell och högintensiv träning, både med och utan vikter. Boken riktar sig både till dig som är nybörjare, dig som söker en nytändning i din träning och dig som redan hittat crossfit som din träningsform.

Funktionell träning bränner fett och bygger muskler, ger uthållighet och en funktionell kropp. Tack vare variationen, den korta startsträckan och de pålitliga resultaten är crossfit en träningsform som verkligen kommit för att stanna.

SENASTE RECENSIONERNA

Robert Stasinski och Karl Dyall gästar TV4 Nyhetsmorgon
www.tv4play.se
Robert Stasinski och Karl Dyall gästar Gomorron Sverige
www.svtplay.se

Robert Stasinski är skribent och redaktör med inriktning på crossfit, styrketräning och funktionell fitness och är dessutom utbildad CrossFit Level 1 Trainer. Han har varit chefredaktör för tidskrifter som Träningsguiden, Träna NU och senast BODY Magazine – ett av Sveriges största och äldsta träningsmagasin.

Han har en bakgrund som kultur- och samhällsjournalist i bland annat Upsala Nya Tidning, Expressen, Sveriges Radio, Arena, Axess och Modern Psykologi, med ett brett intresse för ämnen som ekonomi, kultur, psykologi och hälsa.

Mer om författaren

Karl Dyall är en av Sveriges mest kända dansare och koreografer, men även en av världens främsta crossfit-atleter. 2014 kom han trea i CrossFit Games i Los Angeles. Karl startade ett av Sveriges första crossfit-gym 2010 och har coachat tusentals personer inom funktionell träning.

Mer om författaren

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.