Omslagsbild: Hannus magiska jul

Fotograf: Hannu Sarenström
Utgivningsdatum: 2015-11-06
Recensionsdatum: 2015-11-25
ISBN: 978-91-1-306945-6

Hannus magiska jul

Dråpligt, roligt och stökigt från 1:a advent till Knut!

En skön atmosfär och ett härligt vinterlugn omfamnar den här boken, även om tempot ökar när julafton närmar sig. Vi följer Hannu kring glögg och julbak, är med och njuter av kärleksfullt tillagad mat och unnar oss emellanåt att ligga i soffan och njuta av sega saffransdrömmar och kryddiga chokladfrestelser. Julfriden lägger sig när allt det goda står och väntar i kylskåpet: Skinka, köttbullar, Jansson och så Hannus alla specialiteter som rustik lammleverkorv, sill på ryskt vis, gingravad lax och julkryddade revben. Där finns inga måsten - bara möjligheter och mycket grönt. Hela boken doftar av magisk matlagningskonst.

Mer om författaren
209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: november 2015
99 kr Bok - Flexband
Utgiven: oktober 2016
"God mat, julbak, tips och vackra bilder - som för övrigt är tagna av författaren själv." /Hemmets Journal
"Gillar!" Betyg: 4 /Borlänge Tidning "Vi får många klassiska recept, ibland med en rolig liten twist, men också en hel del nytt och grönt."
"Strålande matmagi" /Aftonbladet Söndag
"Hannu Sarenström har fyllt en bok från pärm till pärm med myskänslor och längtan." /Sundsvalls Tidning "Närmare 200 sidor fullproppade med jul - kan det bli mysigare? Hannu Sarenström har fyllt en bok från pärm till pärm med myskänslor och längtan. Recepten sträcker sig från första advent och hela vägen till nyår, här finns allt!"

Hannu Sarenström är en mångsidig inspiratör inom mat och trädgård. Han är en flitig föredragshållare, ordnar trädgårdsutställningar och bor sedan några år tillbaka på Langeland i Danmark. Hans trädgårdsböcker och kokböcker är mycket uppskattade och många följer hans blogg och livfulla inlägg på sociala medier. År 2019 fick han publikens pris på trädgårdsutställningen Cph Garden, och hans nya trädgårdsliv har väckt nyfikenhet både i Sverige och Danmark.    

Priser och utmärkelser:

Årets trädgårdsbok 2003 för Trädgårdsmagi
Årets trädgårdsbok 2009 för Trädgårdsvisioner
Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 för Sommarkalas

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.