Omslagsbild: Tårtor

Fotograf: Helén Pe
Utgivningsdatum: 2020-04-01
Recensionsdatum: 2020-04-29
ISBN: 978-91-1-309634-6

Tårtor

lager för lager - steg för steg
Det finns många tillfällen att fira under året, och inget signalerar kalas så mycket som en tårta!

I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta, och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar, mousser, pannacottor, krämer, frostings och krisp, och presenterar många olika varianter för varje lager.

En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar, smaker och konsistenser, till en brownie med en snabb kräm.

Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna, olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: april 2020

Cecilia Hagerling Larsson jobbar som formgivare och har bakat sedan hon var barn. Hon driver bakbloggen Homemade Stockholm by Cecilia på alltommat.se och instagramkontot @homemade_by_ cecilia. Hennes bakverk hittas i flera magasin och mattidningar.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.