Omslagsbild: Syndoffer

Utgivningsdatum: 2021-12-01
Recensionsdatum: 2021-12-13
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-1-311700-3

Syndoffer

Ingen har hört något. Ingen har sett något. Ändå har två personer blivit brutalt mördade i Torshammarskolans nyrenoverade bildsal. Utsänd av lokaltidningen råkar frilansjournalisten Jennifer Sundin kliva rakt in på brottsplatsen. Innan hon larmar tar hon närgångna bilder av de sargade kropparna.

Snart inträffar ytterligare ett mord i ett stillsamt radhusområde i närheten. Finns det ett samband? Handlar det om ett våldsamt svartsjukedrama eller uppgörelser i den undre världen?

Fallen väcker den gamla kriminalreportern inom Jennifer. De innebär också en chans att tjäna snabba pengar och att slippa tänka på sitt havererade privatliv. Hon är nyligen stelopererad och äter mer smärtstillande än hon borde. Hennes man har träffat en annan och lagt beslag på huset. Jennifer tvingas fly till sin pappas gamla båt vid Drömmarnas kaj, i Göteborg. Medan hon blir allt djupare indragen i mordgåtan kämpar hon för att vinna tillbaka sitt hem och sin älskade dotter.

Syndoffer är den första delen i spänningsserien om Jennifer Sundin.
Mer om författaren
199 kr Bok - Inbunden
Utgiven: december 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: december 2021
141 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Sofia Berntsson
Utgiven: december 2021

NYHETER

Jeanette Bergenstav debuterar med tät deckare

I Syndoffer nystas en mordgåta i Göteborg upp – samtidigt som bokens huvudperson kämpar för att vinna tillbaka sitt hem och sin älskade dotter.

Foto: Sören Håkanlind
Se fler nyheter

Jeanette Bergenstav är författare och journalist. Hon har bland annat varit verksam som kriminalreporter och den erfarenheten tar hon med sig i sitt författarskap. Jeanette Bergenstav bor med sin familj i Torslanda utanför Göteborg. Syndoffer är hennes debutroman och den första delen i spänningsserien om Jennifer Sundin.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.