Jeff Mermelstein

Jonathan Safran Foer gästar Malmö

I april kommer äntligen hans tredje roman ut på svenska.
onsdag 01 februari 2017

Jonathan Safran Foer blev en internationell sensation med debutromanen Allt är upplyst som kom 2003. I april kommer hans tredje roman, Här är jag, och inför detta gästar han ikväll Malmö Stadsbiblioteks författarscen.

Efter 9/11-romanen Extremt högt och otroligt nära, samt den uppmärksammade essäboken Äta djur, kom Foer i höstas ut med sin första roman på elva år. Den nya boken är en brett anlagd familjehistoria som utspelar sig under tre tumultartade veckor i Washington. Berättelsen ställer frågor som: Hur hanterar vi våra roller som far, make, son, hustru och mor? Barn och vuxen? Jude och amerikan? Hur kan vi göra anspråk på vår egen identitet när vi alltid är skyldiga andra så mycket?

Med sin nya roman visar Jonathan Safran Foer återigen prov på samma högenergiska, dråpliga och känslostarka prosa som gjorde honom till omtalad författare redan som tjugofemåring. Här är jag, som är hans hittills mest personliga verk, har hyllats av kritiker världen över.

Jonathan Safran Foer gästar Författarscenen på Stadsbiblioteket i Malmö ikväll 20.00 för ett samtal med Klaus Rothstein, kulturskribent och litteraturkritiker på Weekendavisen.

Här kan du följa livesändningen från Stadsbiblioteket i Malmö.

55 kr Bok - Pocket
Utgiven: juni 2012
55 kr Bok - Pocket
Utgiven: februari 2012

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.