Foto: Isak Hoffmeyer, Henrique Fanti

Suzanne Brøgger och Daniel Galera till bokmässan i Göteborg

De bokaktuella författarna gästar Sverige under mässan den 26-29 september.

torsdag 06 september 2018

Till Bok- och biblioteksmässan den 26-29 september kommer danska Suzanne Brøgger, aktuell med essän Norsk omelett, och brasilianska Daniel Galera, aktuell med romanen Tjugo över midnatt.

Daniel Galera, aktuell med romanen Tjugo över midnatt, fick sitt internationella genombrott med sin tredje roman, Med blod i skägget (på svenska 2014) som även belönades med ett av de främsta brasilianska litterära priserna, Premio São Paulo de Literatura. 2013 utsågs han av tidskriften Granta till en av de bästa unga brasilianska författarna i sin generation. Förutom sitt författarskap har han också översatt författare som Jonathan Safran Foer, Zadie Smith och Irvine Welsh till brasiliansk portugisiska. Galera bor sedan många år i Porto Alegre.

Suzanne Brøgger är aktuell med Norsk omelett, en samling krönikor och anteckningar om Norge, vad det är som gör landet så speciellt och om förhållanden och fenomen som präglar vår tid. Brøgger är en av Danmarks främsta författare och medlem av Danska Akademien. Hon är känd för sina essäer och självbiografiska romaner om kärleken och det moderna samlivets problem, bland annat Crème fraîche, Ja, Transparence och släktromanen Jadekatten.

219 kr Bok - Danskt band
Utgiven: augusti 2018
219 kr Bok - Inbunden
Utgiven: augusti 2018

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.