Foto: Lina Eidenberg Adamo

Linda-Marie Nilsson: ”När jag släppte boken vågade jag ha kalas”

Författaren bakom Så lärde jag mig att älska min kropp minns 2018 som det bästa och viktigaste året i hennes liv.

torsdag 27 december 2018

När Linda-Marie Nilsson lade upp en Instagram-bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet och hon fick snabbt en stor följarskara, som alla var trötta på skeva kroppsideal. 2018 gav hon ut boken Så lärde jag mig att älska min kropp, en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva.

Hur har ditt år varit?

– Mitt år har varit det bästa och viktigaste i mitt liv. Jag fick släppa min första bok och den kärleken jag fått för den har varit obeskrivlig. Jag har också sagt upp mig, köpt en lägenhet och fått uppleva så mycket nya saker. Det enda tråkiga som hände var att jag bröt fingrarna på båda mina händer, men den lilla skuggan kan inte mörka ner ett annat så ljust år.

Finns det någon särskild händelse du kommer att förknippa med 2018?

– Ja, min bokreleasefest. Jag har nästan aldrig haft något kalas i mitt liv, eftersom jag alltid varit så rädd att ingen ska komma och fira mig, men när jag släppte boken så vågade jag. Och nästan alla jag bjöd kom. Så mycket kärlek och glädjetårar på ett par timmar har jag aldrig varit med om.

Vad ser du framemot 2019?

– Lugn och ro, haha! Även om 2018 var helt fantastiskt, så är jag ganska slutkörd nu av alla känslor, förändringar och roliga saker som hände. Jag ser fram emot ett år där jag får mer tid för mig själv, att landa och stanna upp lite.

259 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018
124 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Linda-Marie Nilsson
Utgiven: maj 2018
59 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: maj 2018

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.