Foto: FOX

Justin Cronins hyllade trilogi blir tv-serie

Passagentrilogin kretsar kring en hemlig medicinsk enhet där forskare experimenterar med ett farligt virus. 21 januari får serien premiär.

onsdag 09 januari 2019

Den hyllade boktrilogin av Justin Cronin fann en hängiven publik världen över. Böckerna Flickan från ingenstans, De första tolv och Spegelstaden har hittat miljontals läsare. Den 21 januari har tv-serien The Passage, som baseras på böckerna, premiär.

The Passage är en karaktärsdriven och actionfylld dramaserie skriven av Liz Heldens. Hon har tidigare gjort den hyllade serien Friday Night Lights

The Passage kretsar kring Project Noah, en hemlig medicinsk enhet där forskare experimenterar med ett farligt virus som kan leda till ett botemedel mot de flesta sjukdomar - men den har också potential att utplåna mänskligheten. När den unga föräldralösa flickan Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) väljs ut av project Noah för att bli försökskanin får den federale agenten Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) till sin uppgift att hämta in henne. Uppdraget går inte som planerat och Brad blir en fadersfigur till flickan - fast besluten att skydda henne oavsett vad som händer, så även om experimenten inom Project Noah kommer utlösa en apokalyptisk katastrof.

The Passage balanserar perfekt mellan det spännande och farliga och det känslomässiga dramat. Serien erbjuder något för alla och vi är mycket glada över att våra tittare får en glimt av detta råspännande universum, säger Vibeke Lia, programchef på FOX Networks Group Nordic.

The Passage visas på FOX måndagar med premiär den 21 januari kl. 22.00 och produceras av Twentieth Century Fox Television Distribution.

75 kr Bok - Pocket
Utgiven: augusti 2012
69 kr Bok - Pocket
Utgiven: juli 2014
215 kr Bok - Inbunden
Utgiven: september 2017

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.