Fyra nycklar till ett bättre liv

I Hälsobalansen av läkaren Rangan Chatterjee får vi lära oss en helhetsmetod som leder till bättre hälsa genom enkla steg som är lätta att få in i vardagen.

torsdag 07 februari 2019

Vi vet egentligen exakt vad vi behöver göra för att må bättre, men väldigt få av oss gör det. Hälsobalansen innehåller läkaren Rangan Chatterjees samlade kunskap vad gäller vår hälsa.

Rangan Chatterjee är känd för den brittiska publiken från BBC-serien Doctor in the House, där han åker hem till familjer och hjälper dem att leva ett hälsosammare liv. Han medverkar ofta som expert i BBC:s morgonprogram och skriver i Huffington Post.

Han menar att det finns en brist på helhetssyn kring sjukdomar och symptom som depression, övervikt, sömnproblem eller en krånglande mage.

Hans patienter söker vård för att få en diagnos och medicin, men han uppmanar dem i stället att söka svaret i sin livsstil och menar att om vi bara levde mer medvetet skulle många av våra symptom försvinna av sig själva. Livsstil och mat är en kraftfull medicin och här väver han samman sina egna råd med den senaste vetenskapliga forskningen.

I boken Hälsobalansen får du lära dig Rangan Chatterjees helhetsmetod – hur du prioriterar de fyra viktiga nycklarna: vila, mat, rörelse och sömn. Inom varje nyckel ordinerar författaren fem enkla förändringar och förklarar hur de kan få så stor effekt på vår hälsa.

Han ordinerar bland annat egentid i minst en kvart om dagen, periodisk fasta, mer promenader i vardagen och rutiner för sänggåendet som gör att du känner dig pigg när du vaknar. Om du tränar mycket och prestationsinriktat men sover dåligt kommer du ändå inte att må bra. Boken erbjuder enkla och inspirerande steg som lätt blir till en daglig rutin!

209 kr Bok - Inbunden
Utgiven: januari 2019
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: februari 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.