Succéförfattare återvänder till den lilla ön i havet

Jenny Colgan gör succé världen över och snart kommer hon till Stockholm för vår Feelgoodafton!

tisdag 26 mars 2019

Jenny Colgan gör succé världen över och bara i Sverige har hennes böcker sålt över 700 000 exemplar. Nu kommer Tillbaka till den lilla ön i havet, ytterligare en feelgoodpärla från genrens okrönta drottning.

”Jenny Colgan skriver rappt och kul, men det finns allvarliga stråk strax under humorn och underhållningsvärdet”, har Tara skrivit om Colgans böcker.

I den nya har Flora MacKenzie sakta börjat återanpassa sig till livet på Mure, den lilla ön utanför Skottlands kust. Att byta ut ett stressigt London mot oändliga tomma stränder och en vidunderligt vacker natur känns helt rätt. Caféet som hon driver i det rosa huset nere vid hamnen har blivit en succé och hennes kärleksliv borde leka.

Men hur hon än försöker, verkar hennes nya kärlek omöjlig att komma inpå livet. Varför känns det som att han döljer något för henne?

Missa inte Jenny Colgan – tillsammans med stjärnor som Marian Keyes och Anna Jansson – på vår Feelgoodafton på Hotel Rival i Stockholm den 7 maj. Biljetter finns ute nu och du hittar dem här.

59 kr Bok - Inbunden
Utgiven: mars 2019
139 kr Nedladdningsbar bok - Epub
Utgiven: mars 2019
139 kr Nedladdningsbar bok - MP3-fil
Uppläsare: Kerstin Andersson
Utgiven: april 2019

NYHETER

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår

Norstedts nyhetsbrev

Nyheter om nya böcker och författare. Utvalda erbjudanden och inbjudningar till författarkvällar. Spännande läsning.

Den här webbplatsen är skyddad av Google Privacy Policy och Terms of Service.